ترجمه «کلنا عباسک» برای دومین بار در فریدونکنار؛

شهیدی که شاگرد اول دوره لیسانس بود/ رفت تا پاسخ سیلی زهرا (س) را به یزدیان بدهد

بصیر، فریدونکنار، شهرستانی که در دوران دفاع مقدس با این جمعیت اندکش ۳۵۰ شهید تقدیم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرد و هنوز هم راه و روش ایثار و گذشت در خطه مبارک باقیمانده است.
در حالیکه نیروهای تکفیری تروریستی در کشورهای عراق و سوریه اقدام به کشتار بیرحمانه علیه مردم بی دفاع این دو کشور کرده‌اند و بارگاه مقدس ائمه اطهار در معرض تجاوز وحشیان تروریست قرار گرفت، سربازان بیدار و هوشیار ایران اسلامی برای دفاع از ناموس آل‌الله پا به این سرزمین‌ها گذاشتند تا با گذشت از خود، اسلام و ائمه اطهار زنده بمانند.
پس از مجروح شدن تعداد زیادی از رزمندگان و شهادت محمد شالیکار به عنوان نخستین شهید مدافع حرم فریدونکنار، این بار نوبت به یکی دیگر از رزمندگان دلاور این شهرستان رسید.
شهیدی که پس از سه بار مجروحیت در سوریه باز هم در میدان نبرد حضور داشت و این بار «خان طومان» وی را کربلایی کرد.
شهید علی عابدینی پس از سه بار مجروح شدن حاضر به ماندن در کشور نشد و راه شهادت را برگزید.
مجتبی جانبازی همرزم شهید علی عابدینی درباره ویژگی‌های اخلاقی این شهید بزرگوار می‌گوید: شهید عابدینی از کسانی بود که یک گردان را عاشق خود کرده بود، در هر زمینه‌ای اعم از تاکتیک و تکنیک نظامی و مدیریت بر دیگران برتری داشت و صاحب سبک بود.
وی تصریح کرد: این شهید بزرگوار در دانشگاه و در مقطع لیسانس رتبه نخست را به دست آورد و از وی تجلیل شد اما جبهه‌های نبرد را بر درس ترجیح داد تا به هدف اصلی خود که شهادت است برسد.
این همرزم شهید با اشاره به اینکه شهید عابدینی بسیار باهوش و نترس بود، گفت: چندین بار حرکات خطرناکی از وی دیدیم که احتمال شهادت وی را افزایش می‌داد، زمانی که به وی تذکر می‌دادیم می‌گفت «سه بار است که مجروح می‌شوم، شهادت برای ما نیست» اما به این شهید بزرگوار بارها توصیه کردیم که شهادت خوب است اما امروز اسلام رزمنده می‌خواهد.
جانبازی با اشاره به اینکه در یکی از جبهه‌ها مجروح زیادی دادیم و مجبور شدیم علی را به آنجا بیاوریم، خاطرنشان کرد: به اندازه‌ای در آن گردان خوش درخشید که حتی در نمازها نیز به وی اقتدا می‌کردیم.
وی با اشاره به اینکه به مدیریت و تدبیر این شهید بزرگوار نیاز داشتیم، گفت: رفتار علی برای همه درس دارد.
این همرزم شهید افزود: با شهادت علی ضربه بزرگی خوردیم اما خوشحالیم که به آرزوی دیرینه خود رسید، علی رفت تا بماند و پاسخ سیلی خوردن حضرت زهرا را به یزدیان بدهد و آینده از رشادت‌های این شهید بزرگوار می‌نویسد.
به گزارش بصیر، تاریخ انقلاب جمهوری اسلامی ایران همانند این شهید فراوان به خود دیده است اما آنچه که مسلم است «اسلام برای ماندگاری خون می‌خواهد» و باید درود فرستاد بر این دلاورمردانی که خود و خانواده‌شان را ترک کرده و برای حفظ اسلام و انقلاب رهسپار شهادت می‌شوند.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا