یخمک هندوانه یک دسر خنک و عالی برای روزهای گرم تابستان

یخمک هندوانه یک دسر عالی و ساده است که می‌توانید برای روزهای گرم تابستان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب را به نقل از مجله سیمرغ بخوانید.

یخمک هندوانه یک دسر عالی برای روزهای گرم تابستان
مواد لازم برای تهیه یخمک هندوانه

شکر: یک چهارم پیمانه

شیر ذرت یا شیر عسل: نصف پیمانه
آب لیموی تازه: یک چهارم پیمانه
هندوانه خرد شده و بدون هسته: حدود ۴ پیمانه

طرز تهیه یخمک هندوانه

هندوانه را قاچ کنید و وسط هندوانه را بیرون بیاورید و در یک ظرف بریزید.

مواد دیگر را نیز به هندوانه اضافه کنید و داخل طرف دردار قرار دهید.
هر یک ساعت یک بار مواد را با همزن برقی هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید.
این کار را ۴ الی ۵ بار انجام دهید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از خوردن آن را از فریزر بیرون بیاورید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا