از کالاهای تولید داخل حمایت می کنیم

بصير،

در نشست خبری صبح امروز (یکشنبه، ششم اردیبهشت ۹۴) مدیرعامل بانک صادرات گفت: در این طرح به خریداران محصولات واحدهای تولیدی در سقفی که بر اساس بخشنامه بانک مرکزی مجاز باشد، تسهیلات پرداخت می شود و خریداران می توانند تسهیلاتی با نرخ ۲۲ درصد دریافت کنند. این طرح برای حمایت از واحد‌های تولیدی در بیش از ۳۰۰۰ شعبه بانک صادرات اجرا می‌شود.

 

 

اسماعیل لَلِه‌گانی با اشاره به طرح حمایت از واحد‌های تولیدی داخلی گفت: با توجه به تاکید رئیس جمهور و وزیر اقتصاد و اجرایی شدن بخشنامه بانک مرکزی برای حمایت از واحد‌های تولیدی داخلی، بانک صادرات طرح حمایت از تولید داخلی را مطرح کرده است.

وی در این باره گفت: این طرح به منظور افزایش قدرت خرید از واحد‌های تولیدی است و به این منظور خریداران محصولات واحد‌های تولیدی داخلی می‌توانند از بانک صادرات تسهیلات دریافت کنند.

مدیرعامل بانک صادرات همچنین تصریح کرد: واحد‌های تولیدی که امکان تولید محصول دارند، اما امکان فروش ندارند، می‌توانند با استفاده از این طرح بانک صادرات و با اعلام آمادگی خریداران، تسهیلاتی با نرخ ۲۲ درصد دریافت کنند.

لَلِه‌گانی با اشاره به اینکه طرح حمایت از واحد‌های تولیدی در بیش از ۳۰۰۰ شعبه بانک صادرات اجرا می‌شود، افزود: تمام واحد‌های تولیدی می‌توانند به شعب بانک صادرات در سراسر کشور درخواست ارائه کنند و با افتتاح حساب در این بانک از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

وی درباره‌ شرایط افتتاح حساب واحدهای تولیدی در بانک صادرات گفت: سقف و طول مدت مشخصی برای افتتاح حساب از سوی واحد‌های تولیدی در نظر گرفته نشده است.

مدیرعامل بانک صادرات با اشاره به اینکه این طرح فقط مخصوص واحد‌هایی است که امکان تولید دارند، اما توان فروش کمتری دارند، گفت: براساس ارزیابی مشتری و توان بازپرداخت او سطح تسهیلات مشخص می‌شود که در حال حاضر این سقف معادل دو میلیارد ریال به ازای هر خریدار است.

وی افزود: ضمانت بازپرداخت این تسهیلات نیز با توجه به شرایط مشتری، اعتبارسنجی از وی و نظر کمیته اعتباری شعب تعیین خواهد شد. در حال حاضر پنج روز از ابلاغ دستورالعمل این طرح به شعب بانک صادرات می‌گذرد.

مدیرعامل بانک صادرات همچنین درباره‌ ویژگی‌های این طرح گفت: این طرح با هدف حمایت از خریداران و تولیدات داخلی است که البته می‌تواند واحد‌های اقتصادی را نیز از رکود خارج کند.

وی افزود: با تسهیلاتی که این بانک به خریداران تولیدات داخلی می‌دهد این امکان را به وجود می‌ آورد که خریداران تولیدات داخلی بتوانند به صورت قسطی محصولات را خریداری کنند در حالی که پرداخت برای تولیدات خارجی باید نقدی باشد.

لَلِه‌گانی درباره‌ سازوکارهای بانک صادرات برای جلوگیری از دریافت تسهیلات برای انجام خرید‌های صوری گفت: دو راهکار در این مورد تاکید شده است که حتما توان واحد‌های تولیدی برای تولید محصول و خرید واقعی از سوی مشتری توسط کارشناسان بانک صادرات سنجیده شود.

مدیرعامل بانک صادرات افزود: راهکار دیگر این است که بخشی از وجوه واحد‌های تولیدی به صورت ال.سی در حساب این واحد‌ها در بانک صادرات ذخیره می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که بانک صادرات با چه راهکاری می‌تواند تسهیلات را با نرخ ۲۲ درصد ارائه دهد، گفت: بانک صادرات با صدور اسناد اعتباری ارزی ریالی برای واحد‌های تولیدی و ارائه دیگر خدمات که گردش پول را زیاد می‌کند قیمت پول را پائین می‌آورد و در نهایت ارائه‌ تسهیلات با نرخ سود ۲۲ درصد امکان‌پذیر می‌شود.

لَلِه‌گانی همچنین در پاسخ به این سوال که خریداران کدام واحد‌های تولیدی امکان استفاده از این تسهیلات را دارند؟ گفت: تمام خریداران می‌توانند با ارائه‌ مدارک از این تسهیلات استفاده کنند و این واحد‌ها باید دستورالعمل بانک صادرات را بپذیرند و با بانک به توافق برسند.

مدیرعامل بانک صادرات با اشاره به اینکه بیشترین سقف تسهیلات برای فروش کالاهای صنعتی در نظر گرفته شده است درباره‌ ارائه تسهیلات به خریداران خودرو نیز گفت: لازم است در ابتدا شرکت‌های خودروسازی به بانک مراجعه کرده و تفاهم‌نامه داشته باشند تا خریداران این خودروهای داخلی بتوانند از این تسهیلات خرید استفاده کنند.

شبکه خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا