در ماه مبارک رمضان چگونه ورزش کنیم

بصیر، اصلی ترین نکته این است که آیا در این ماه خاص نیز باید تمرینات، استفاده از خوراکی‌ و دیگر موارد مرتبط با تمرین خود را به همان شیوه‌ای که در روزهای دیگر انجام می‌داده‌اند انجام دهند یا اینکه باید تغییراتی را در آنها ایجاد کنند تا بتوانند با نگهداری و بهبود شرایط بدنی خود از برکات این ماه مبارک نیز بهره ‌مند شوند.

کلید این سوالات در دانش فعالیت‌های بدنی نهفته است و هر چه با آگاهی بیشتری با آنها رو برو شویم نتیجه بهتری نیز خواهیم گرفت.
افراد در زمان دریافت وعده سحری بهتر است اندازه مواد دریافتی خود را به غیر از آب کم کنند تا اجازه دهند چربی‌ها در طول روز برای تامین کارمایه (انرژی) مورد نیاز بدن وارد چرخه سوخت شوند.
توصیه می‌شود که بیشتر این مواد از مواد قندی با شاخص گلایسمی پایین ( قندهایی که برای شکسته شدن در واکنش‌های شیمیایی برای تامین کارمایه به زمان بیشتری نیاز دارند) مورد استفاده قرار گیرد.
توصیه می‌شود مدت زمان تمرین خود را به ۴۵ دقیقه محدود کنید و تمرینات خود را در شرایط متعادل با شدت ملایم به انجام رسانید.
بهتر است زمان انجام تمرینات ورزشی را به ساعاتی بعد از افطار موکول کنید و از مصرف میوه‌جات و سبزیجات که منابع سرشاری از ویتامین‌ها و فیبر هستند نیز غافل نشوید.
همچنین تعداد جلسات تمرین خود را در طول مدت هفته کاهش دهید.
مصرف پروتئین‌ها را نیز بر اساس نیاز ضروری بدن که برای افراد عادی ۰٫۸ گرم و برای ورزشکاران استقامتی۱٫۲ تا ۱٫۴ و ورزشکاران قدرتی ۱٫۴ تا ۱٫۸ گرم به ازای هر کیلو از وزن بدن محاسبه  می‌شود مورد استفاده قرار دهید.
البته این بخش مهمی از کلیاتی بود که به آنها اشاره کردیم اما توصیه می‌شود برای کسب نتیجه مناسب از متخصصان ورزشی و متخصصان  تغذیه ورزشی کمک بگیرید.
روزه داری نه تنها برای افراد عادی که مبتلا به اضافه وزن و مشکلات دیگر سلامتی هستند بسیار مفید است بلکه برای ورزشکاران و افرادی که مبادرت به انجام فعالیت‌های بدنی می‌کنند به دلیل به وجود آمدن شرایط معنوی ویژه در نتیجه گیری نهایی بسیار موثر است که در نوع خود یک خانه تکانی منحصر به فرد به شمار می‌رود.
دانا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا