آمار سرقت های مسلحانه و خشن

بصیر ،سردار محمدرضا مقیمی در نشست تخصصی روسای ادارات مبارزه با سرقت پلیس آگاهی سراسر کشور که امروز در سالن کوثر ستاد ناجا برگزار شد گفت: در سال ۹۴، مبارزه با سرقت اولویت نیروی انتظامی اعلام شد لذا مدیریت بر جرم سرقت، مسئول سازی نهادها و سازمان ها و جلب مشارکت های مردمی در مقابله با این جرم در دستور کار ما قرار گرفت.

وی ادامه داد:هدف از برگزاری این نشست یک روزه تحلیل اقدامات سال گذشته تا امروز به خصوص ۷ ماهه امسال، ارائه عملکرد در خصوص ابلاغ تدابیر فرمانده ناجا و بررسی نحوه و میزان اقدامات انجام شده در راستای این تدابیرو برنامه ریزی تا پایان سال برای افزایش کشف پیش دستانه و رسیدن به شاخص های ابلاغی می باشد.

رئیس پلیس آگاهی کشور، احصاء نقاط ضعف، کسب تجارب و تبادل آن، تبادل اطلاعات در استان های هدف و بررسی آخرین شیوه و شگردهای سارقان را از دیگر اهداف این همایش برشمرد.

سردار مقیمی تاکید کرد: رویکرد ما حفظ حقوق شهروندی ، صیانت از کارکنان و توجه به آموزش در پلیس آگاهی است.

وی با اشاره به اینکه طی ۷ ماهه گذشته ۳۰ طرح عملیاتی مقابله با سرقت در سراسر کشور به اجرا در آمد، افزود: طی این مدت ۲۱ مرحله طرح شناسایی سارقان حرفه ای، به عنف و تحت تعقیب نیز اجرا شده است.از ابتدای سال تاکنون ۷ جلسه اصلی در قرارگاه مبارزه با سرقت برگزار شده که ۲۷ مصوبه به دنبال داشته است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا افزود: در ۷ ماهه امسال میزان کشف به وقوع جرایم سرقت نزدیک به ۷۱ درصد بوده که در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل ۵ درصد افزایش داشته است.

به گفته سردار مقیمی، ۴۸ درصد از سرقت های مهم مسلحانه و خشن و ۵۲ درصد نیز سرقت های خرد هستند و اگر پلیس بتواند با کمک مردم و سایر نهادهای مرتبط سرقت های اخیر را کاهش دهد، آمار کل سرقت ها کاهش قابل توجهی می یابد.

وی در پایان گفت: کاهش وقوع سرقت امری سخت و افزایش کشف آن نیز تلاش و مرارت های زیادی را می طلبد و نباید فراموش کنیم که سرقت پدیده اجتماعی است و در وقوع آن، مسائل اقتصادی و اجتماعی نیز دخیل هستند.

شفاف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا